PLADSOPLYSNINGER

Værd at vide om Gerlis!

Gerlis Camping er en hyggelig familieplads med masser af kæledyr. I vil bl.a. kunne stifte bekendtskab med vores meget kælne katte. På pladsen vil I finde en lille kiosk, hvor man kan købe is, slik, sodavand og der er også et lille udvalg af dagligvarer.

Kun 1 km fra Gerlis ligger Sejerslev, hvor 2 købmænd har åben hver dag til kl. 20.00. De har et stort udvalg af dagligvarer.

Hvis I rigtig vil shoppe, går turen til Nykøbing Mors´ gågade. Her vil I kunne finde netop den butik I søger. Der er også en række hyggelige spisesteder. Lige fra restaurant til pølsevogn.

I Nykøbing Mors´ gågade er der altid en god stemning, og det er med til at gøre indkøbsturen sjovere.

På campingpladsen er der gode køkkenfaciliteter. Ud over gasblussene er der også en ovn der må benyttes, helt gratis.

Der er også et hyggeligt opholdsrum med TV, forskellige spil og legeting, f.eks. transportabel hinkerude, boldkasse, dart og meget andet. Her vil I også finde en række brochurer over de forskellige attraktioner i området og hele Danmark. Hvis De har telt, campingvogn eller camp-let med, kan vi tilbyde pladser med god læ.

I vores hytter og campingvogne er der tallerkner, gryder, køleskab o.s.v. Det eneste De skal medbringe, hvis De har lejet hytte eller campingvogn hos os, er sengelinned.

I hytterne kan der sove 2 – 6 personer og i campingvognene kan der sove 4 – 6 personer.

Vi kan også tilbyde et lille sommerhus, der ligger tæt ved et engareal, under 1 km fra campingpladsen. I fritidshuset kan der sove 6 personer.

Ring og hør nærmere på tlf. 9775 1093.

Vi har åben fra 1/5 til 15/9, samt i påsken og efterårsferien.

VI SES!

pp3 pp1 pp2